Over Wittebrug Lease

Wittebrug Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Met een klantgerichte benadering richten wij onze dienstverlening op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en hanteren daarbij transparante voorwaarden. Of het nu gaat om een auto voor één dag of voor zestig maanden.

Onderscheidende aspecten

Wittebrug Lease heeft een team van enthousiaste professionals die dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. De samenwerking met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgt voor zorgeloze mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Ons hoogwaardige automatiseringssysteem geeft continu inzicht in de stand van zaken van elk contract en elke auto waardoor actief wagenparkbeheer mogelijk is. Dit inzicht verschaffen wij real time aan onze klanten door middel van de internetmodule “Rapportage Online”. En onze speciale mobiele website geeft continu relevante en actuele informatie aan de berijder.
Wittebrug Lease is onderdeel van de Wittebrug Autogroep. Hierdoor zijn wij onder meer gelieerd aan Wittebrug (Volkswagen, Audi SEAT en ŠKODA), DAVO (Peugeot) en Wittebrug Autoschade. Door de intensieve samenwerking binnen de groep beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor inkoop & levering van auto’s, voor reparatie, onderhoud & banden, voor vakkundig schadeherstel en voor flexibele tijdelijke mobiliteit.

Wittebrug Lease is lid van VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. Deze branchevereniging is het platform voor de leasebranche waar leden van gedachten wisselen over actuele onderwerpen en toekomstig beleid. VNA is de belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit.
Wittebrug Lease is tevens lid van vereniging LeasePlatform, een groep ambitieuze en snel groeiende middelgrote leasemaatschappijen. Het doel van deze samenwerking is om kennis, vaardigheden en inkoopkracht te bundelen teneinde de leden in staat te stellen hun klanten nog beter en voordeliger van dienst te kunnen zijn.

Onze missie en visie

  1. Eerlijk; wij communiceren open en eerlijk over onze dienstverlening en voorwaarden
  2. Aandacht; wij zijn oprecht en geven welgemeende aandacht
  3. Betrokken; wij zijn betrokken bij uw specifieke situatie en behoeften
  4. Flexibel; wij stellen ons altijd flexibel op
  5. Tevreden; wij werken voor tevreden klanten en berijders
  6. Klantvriendelijk; wij zijn enthousiast, bereikbaar, oplossingsgericht en creatief
  7. Persoonlijk; wij hebben graag persoonlijk contact met klanten en berijders

Advies

Wittebrug Lease adviseert haar klanten objectief met betrekking tot hun mobiliteitsbehoefte. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag de tijd om onze visie op mobiliteit met u te bespreken. Hierbij gaat het om keuze van de auto, keuze van de contractvorm, keuze van de contractduur, keuze van op te nemen service componenten en toelichting op de algemene bepalingen.
Wij stellen ons tot doel om uw mobiliteitsbehoefte zodanig in te vullen dat u tegen zo laag mogelijke kosten altijd kunt beschikken over bedrijfszekere auto’s. Onze processen en facturatie zijn correct, efficiënt en duidelijk zodat u zo min mogelijk administratieve rompslomp heeft. En mocht er onverhoopt iets mis gaan dan lossen we dat snel op.