Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.0
8

20/11/2020 12:21

Wittebrug Lease

goed

  • Periodieke evaluatie wagenparkbeheerder
8

23/10/2020 11:36

Wittebrug Lease

Over het algemeen tevreden, helaas was er een teleurstelling. Ik had mijn auto nog niet apk laten keuren omdat Wittebrug deze info ontvangt, die via mail naar me heeft gestuurd en deze mail in mijn spambox terecht is gekomen. Hierdoor een boete van 150 euro gekregen en ik vind dat dit niet mijn schuld was. Het ligt nu bij de kantonrechter.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
10

19/10/2020 11:43

Wittebrug Lease

Goed, klantvriendelijk en snel geholpen.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
9

13/10/2020 15:17

Wittebrug Lease

Correct, meedenken en snel. Concurrerende prijzen

  • Periodieke evaluatie wagenparkbeheerder
8

13/10/2020 15:02

Wittebrug Lease

snel contact leggen. Auto geleverd op afspraak. Auto keurig voor de deur gebracht en oude meegenomen.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

06/10/2020 12:11

Wittebrug Lease

Goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
9

06/10/2020 11:15

Wittebrug Lease

prima

  • Periodieke evaluatie leaserijder
5

04/10/2020 12:43

Wittebrug Lease

Tot op heden bijna geen contact gehad met wittebrug lease. Ze zeggen weleens, geen nieuws is goed nieuws, maar heb een paar maanden geleden een brief mogen ontbgane dat er wellicht een fabricagefout in mijn type model auto was. En dat ik hier nog nader bericht over zou ontvangen. Echter, nog niks gehoord. Dat bevreemdt mij dan weer wel

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

02/10/2020 14:17

Wittebrug Lease

Mijn auto is keurig via jullie bij de dealer aan mij afgeleverd, inclusief alle benodigde documenten en benzinepas.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

02/10/2020 14:11

Wittebrug Lease

goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

01/10/2020 20:43

Wittebrug Lease

Goed en prettig

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

01/10/2020 14:18

Wittebrug Lease

goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

01/10/2020 12:39

Wittebrug Lease

Alles loopt gewoon goed.

  • Periodieke evaluatie wagenparkbeheerder
8

01/10/2020 12:12

Wittebrug Lease

Prima, ondanks Corona tijdperk

  • Periodieke evaluatie leaserijder
6

01/10/2020 11:34

Wittebrug Lease

Ik heb geen contact gehad met Wittebrug Lease, behalve dan een te laat verstuurde bon voor te hard rijden. Dit is goed opgelost door Wittebrug. Ik heb geen informatie gekregen wat ik moet doen bij autoschade, waar ik terecht kan voor onderhoudsbeurten, enz. Dat vind ik wel een gemis.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
9

01/10/2020 11:29

Wittebrug Lease

Goed!

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

01/10/2020 11:15

Wittebrug Lease

redelijk; de verkoper die mij had geholpen was vriendelijk en had verstand van zaken. echter na het tekenen van de papieren moest ik zelf steeds bellen om te vragen naar de leverdatum, deze verschoof blijkbaar steeds maar ik werd niet op de hoogte gebracht.

  • Periodieke evaluatie wagenparkbeheerder
9

01/10/2020 09:08

Wittebrug Lease

prima

  • Periodieke evaluatie wagenparkbeheerder
8

01/10/2020 08:58

Wittebrug Lease

goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

01/10/2020 07:50

Wittebrug Lease

Prima. Er zijn geen contacten wat positief is. Alles loopt goed.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

30/09/2020 20:15

Wittebrug Lease

ervaring tijdens 2 jaar is goed, altijd goed geholpen. ook met vervangend vervoer toe het meer aandacht nodig had ivm winterbanden en een vervangende auto.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
5

30/09/2020 19:41

Wittebrug Lease

Ik word steeds van t kastje naar t muur gestuurd. Service is dus nog ver te zoeken

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

30/09/2020 16:55

Wittebrug Lease

Prima. Helder, duidelijk en geen poespas.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

30/09/2020 15:19

Wittebrug Lease

Prima, duidelijke communicatie en goede afspraken

  • Periodieke evaluatie leaserijder