Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.9
7

16/11/2019 15:30

Wittebrug Lease

Ik ben tevreden over de kwaliteit van het onderhoud van de auto en erg te spreken over de communicatie met de organisatie.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

06/11/2019 11:19

Wittebrug Lease

Ik heb weinig contact met Wittebrug, wanneer nodig wel, dan wordt er altijd snel en adequaat gereageerd.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
2

04/11/2019 13:28

Wittebrug Lease

Sinds 2014 lease ik een auto bij Wittebrug, was voorheen Haaglanden Lease. Vorig jaar heb ik mijn contract zelfs verlengd, helaas hebben zij mij dit jaar niet erg geholpen. Mijn contract loopt over een paar dagen af en helaas heb ik helemaal niets van ze vernomen en ook niets over de afloop van het contract.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

01/11/2019 13:41

Wittebrug Lease

Voor zover nodig, goed.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

29/10/2019 09:14

Wittebrug Lease

Goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
9

28/10/2019 16:36

Wittebrug Lease

Klantgerichte, pro-actieve partner

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

28/10/2019 10:48

Wittebrug Lease

goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

25/10/2019 13:31

Wittebrug Lease

Goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

25/10/2019 13:29

Wittebrug Lease

Enige ervaring die ik tot nu toe heb gehad is het afleveren van de auto. Deze ervaring was erg goed. Daarnaast had ik een sterretje in mijn vooruit, deze heb ik via de achtergelaten formulieren in de auto laten maken. Ik heb er niks meer van vernomen, dus ga ervanuit dat dit goed is afgehandeld.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

25/10/2019 10:51

Wittebrug Lease

Prima

  • Periodieke evaluatie leaserijder
10

24/10/2019 12:41

Wittebrug Lease

Goed uistekend.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
10

24/10/2019 10:17

Wittebrug Lease

Goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

23/10/2019 20:56

Wittebrug Lease

Positieve ervaring

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

23/10/2019 11:06

Wittebrug Lease

Heb niet veel direct contact met Wittebrug Lease. Eigenlijk alleen wanneer er iets gebeurt wat niet leuk is (schade/bekeuring etc.). Uiteraard is de beleving dan anders en minder positief. De algemene communicatie en informatievoorziening verloopt via het hoofdkantoor. Ik krijg persoonlijk niet of nauwelijks informatie betreffende de lease auto en/of het contract.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
7

23/10/2019 10:44

Wittebrug Lease

De aankoop en de gehele lease/levering van de auto is goed verlopen en goed. De schade afdeling is slecht. Duurt lang voordat er antwoord komt en wordt geen antwoord gegeven op gestelde vragen. Kastje naar de muur verhaal.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

22/10/2019 16:48

Wittebrug Lease

Prettig, snelle reacties

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

22/10/2019 16:29

Wittebrug Lease

Tot op dit moment prima.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

22/10/2019 15:12

Wittebrug Lease

Goede en vlotte service.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
4

22/10/2019 13:04

Wittebrug Lease

De communicatie in algemene zin kan beter, ik ben niet volledig geinformeerd. Daarnaast heb ik op vragen geen antwoord gehad, een adviesvraag is onbeantwoord gebleven. De communicatie rond een tijdelijke auto was slecht, hier moest ik zelf achteraan en het ophalen van de definitieve auto is ook niet goed gecommuniceerd.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
9

22/10/2019 10:13

Wittebrug Lease

Fijne communicatie en altijd in staat om gepast hulp aan te bieden.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

22/10/2019 08:32

Wittebrug Lease

Goed. Wat mij wel gelijk stoort aan deze email is dat in de aanhef heer of mevrouw staat. Dat zouden jullie toch moeten weten lijkt me.

  • Periodieke evaluatie leaserijder
8

21/10/2019 16:45

Wittebrug Lease

goed

  • Periodieke evaluatie leaserijder
10

21/10/2019 13:25

Wittebrug Lease

ervaring is prima

  • Periodieke evaluatie leaserijder
9

21/10/2019 13:09

Wittebrug Lease

Fijne professionale positieve klantgerichte dienstverlening.

  • Periodieke evaluatie leaserijder